#522 Morrowind UI Revamped invisible cursor

Open
opened 1 week ago by AeternaElf · 2 comments
  • Mod name or URL: https://modding-openmw.com/mods/morrowind-ui-revamped/

  • Describe the issue in detail: After installing the mod I can’t see the cursor when I am in the main menu or in the inventory screen. Everything else seems to be working as intended, the colours, fonts and the crosshair looks like it should.

    • If possible, provide a step-by-step process for reproducing the issue.

    I installed my mods “the OpenMW way” (each one gets its own folder, etc). After starting the game the issue is there. I attached my cfg file.
    I would appreciate any help you can give me on this, frankly I’m baffled by this error, never seen anything like it before. If you need more information or files I’m happy to provide them.

* Mod name or URL: https://modding-openmw.com/mods/morrowind-ui-revamped/ * Describe the issue in detail: After installing the mod I can't see the cursor when I am in the main menu or in the inventory screen. Everything else seems to be working as intended, the colours, fonts and the crosshair looks like it should. * If possible, provide a step-by-step process for reproducing the issue. I installed my mods "the OpenMW way" (each one gets its own folder, etc). After starting the game the issue is there. I attached my cfg file. I would appreciate any help you can give me on this, frankly I'm baffled by this error, never seen anything like it before. If you need more information or files I'm happy to provide them.
hristoast commented 1 week ago
Owner

Hi @AeternaElf-

Thanks for reporting this. Your openmw.cfg file looks OK, but I’d move the files for this mod to the bottom of your load orders (right below data="C:\games\OpenMWMods\Replacers\MagicVFXRetexturebyArticus").

When I run this mod I do see the cursor, but it flickers a lot (probably an issue with my older Intel GPU). I’ll try it on my proper gaming rig (with AMD GPU) and see what happens on that setup.

Hi @AeternaElf- Thanks for reporting this. Your `openmw.cfg` file looks OK, but I'd move the files for this mod to the bottom of your load orders (right below `data="C:\games\OpenMWMods\Replacers\MagicVFXRetexturebyArticus"`). When I run this mod I do see the cursor, but it flickers a lot (probably an issue with my older Intel GPU). I'll try it on my proper gaming rig (with AMD GPU) and see what happens on that setup.
hristoast commented 1 week ago
Owner

On my AMD rig the cursor doesn’t flicker, but if I hover over a menu edge to resize, the resize cursor has a bad offset or something and it just looks wrong.

You can simply delete the texture files for the cursor and the theme seems to otherwise work great. These are the files to delete:

textures/cursor_drop.dds
textures/tx_cursor.dds
textures/tx_cursormove.dds
textures/cursor_drop_ground.dds

I’ll be updating the mod’s usage notes with these instructions as well, but please give this a try and see if it works out for you.

On my AMD rig the cursor doesn't flicker, but if I hover over a menu edge to resize, the resize cursor has a bad offset or something and it just looks wrong. You can simply delete the texture files for the cursor and the theme seems to otherwise work great. These are the files to delete: ``` textures/cursor_drop.dds textures/tx_cursor.dds textures/tx_cursormove.dds textures/cursor_drop_ground.dds ``` I'll be updating the mod's usage notes with these instructions as well, but please give this a try and see if it works out for you.
Sign in to join this conversation.
No Milestone
No Assignees
2 Participants
Notifications
Due Date

No due date set.

Dependencies

This issue currently doesn't have any dependencies.

Loading…
There is no content yet.